عوامل تاثیرگذار در کیفیت چاپ

عوامل تاثیرگذار در کیفیت چاپ

عوامل تاثیرگذار بر کیفیت چاپ


عوامل تاثیرگذار در کیفیت چاپ در سال های اخیر دچار تحولات زیادی شده است. اولین عامل در خیز بلند طراحی و چاپ مربوط به ابداعات نوظهور در زمینه ساخت و بهره برداری از دستگاه های پیشرفته است. کیفیت چاپ پس با این دستگاه های مدرن قابل مقایسه با دستگاه های قدیمی نیست. تکنولوژی های نوین به کمک شاغلین در زمینه چاپ و طراحی آمده اند. این دستگاه ها قابلیت های زیادی را برای چاپ سر رسید، چاپ مجله و نشریات، چاپ هدایای تبلیغاتی و …. ارائه می دهند.

کیفیت چاپ ارتباط مستقیم با نوع دستگاه به کار گرفته شده در چاپخانه دارد. چاپخانه های قدیمی که توانسته دستگاه های جدید را جایگزین ماشین های چاپ ابتدایی کنند، به مراتب موفق تر بوده اند. اما بهترین دستگاه های چاپ بدون نیروی متخصص به هیچ کاری نمی آید. به کارگیری نیروی با تجربه و متخصص در چاپ و طراحی نگاران مهم ترین عامل در کسب رضایت مشتری است. دو عامل ماشین آلات پیشرفته و نیروی متخصص مهم ترین عوامل در کیفیت طراحی و چاپ دارند اما موارد دیگری نیز می تواند در این زمینه تاثیرگذار باشد از جمله:

عوامل تاثیرگذار بر کیفیت چاپ

عوامل تاثیرگذار در کیفیت چاپ

نوع کاغذ

ضخامت کاغذ، میزان جذب جوهر، درجه تیره و روشن بودن، نوع بافت کاغذ می تواند نتیجه کار را دگرگون کند. حتی بهترین دستگاه های چاپ نمی توانند روی کاغذهای نامرغوب، چاپ قابل قبولی را ارائه دهند. نوع کاغذ در کیفیت طرح و خروجی کار چاپی تأثیر مستقیم دارد. کاغذهای چاپی در انواع مختلف با ویژگی های متفاوتی تولید می شوند. برای مثال کاغذ چاپ کتاب و دیگر نشریات از نوع کاغذی که در چاپ کارت ویزیت استفاده می شود، نیست.

همچنین بخوانید :  هدایای تبلیغاتی مدیران چه ویژگی هایی دارند؟

کاغذها را می توان در دو دسته روکش دار و بدون روکش تقسیم بندی کرد. گرماژ کاغذ معمولی بین 70 تا 100 گرم است. برای چاپ اختصاصی و ویژه از کاغذهای با گرماژ بالاتر استفاده می شود. کاغذ گلاسه با گرماژ 90 تا 300 گرم در بازار موجود است.

رزولوشن مانیتور

تار شدن تصاویر مربوط به رزولوشن نامناسب است. عدم مهارت طراح، علت اصلی تار شدن تصاویر در صنعت چاپ است. رزولوشن نوعی واحد اندازه گیری برای وضوح تصویر است. در صنعت چاپ تصاویر به نقاط بسیار ریزتری تقسیم می شوند که هر کدام از این نقاط پیکسل نامیده می شوند. برای اینکه رزولوشن و شفافیت چاپ بیشتر باشد باید تعداد پیکسل را افزایش داد. برای مثال رزولوشن 300 مناسب چاپ کاتالوگ است و وضوح تصویر را به نمایش می گذارد.

تکنیک چاپ

چه چیزی را چاپ می کنید؟ آیا برای گروه سنی خاصی کتاب یا مجله چاپ می کنید؟ آیا روی لیوان، تیشرت، خودکار یا دیگر هدایای تبلیغاتی قصد چاپ لوگو یا …. را دارید؟ هدف از چاپ و نتیجه ای که می خواهید از آن بگیرید روی انتخاب تکنیک موثر است. برای مثال تکنولوژی چاپ افست این امکان را می دهد که روی هر سطحی از چاپ استفاده کنید. حتی روی چرم و پلاستیک هم می توان از این تکنیک استفاده کرد. امروزه چاپ دیجیتال به دلیل سرعت بالای آن بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

مقاله

افزایش کیفیت چاپچاپچاپ افستچاپ حرفه ایچاپ دیجیتالعوامل تاثیرگذار در کیفیت چاپکیفیت چاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − سه =

    Open chat
    سلام
    چطوری میتونم کمکتون کنم؟
    تماس و مشاوره