آشنایی با انواع کاغذ تحریر

انواع کاغذ تحریر

انواع کاغذ تحریر


آشنایی با انواع کاغذ تحریر

انواع کاغذ تحریر از نظر جنس، سایز و وزن با یکدیگر متفاوت بوده اما همواره یکی از محبوب ترین و پرکاربردترین نوع کاغذ در بازار است. بدون شک بسیاری افراد از گذشته تا کنون با این نوع کاغذ سروکار داشته و از انواع مدل های کاغذ تحریر حتی در دوران دبستان نیز استفاده کرده اند. کاغذ تحریر که جزو رایج ترین نمونه های کاغذ می باشد با گرماژ های متفاوت از جمله گرماژ 50 گرم الی 120 جهت نوشتن و یا چاپ مورد استفاده قرار می گیرد.

این مدل کاغذ دارای یک سطح بافت گونه بوده که موجب می شود در زمانی که متنی بر روی آن درج می شود، جوهر را به خوبی جذب خود کند. علت این که کاغذ تحریر از کیفیت مطلوب و بسیار بالایی برخوردار است، خمیر آن می باشد. اغلب خمیرهایی که برای مصارف گوناگون از جمله چاپ کتاب، کاتالوگ و بروشور  استفاده می شود، سفید رنگ بوده و از کیفیت قابل قبولی برخوردارند اما خمیری که برای تولید مقوا و روزنامه آماده می شود کیفیت پایینی دارد و رنگ آن تیره و کدر است.

گفتنی است که انواع کاغذ تحریر در دو دسته کلی پوشش‌دار و بدون پوشش جای می گیرند. کاغذ پوشش ‌دار که با نام های دیگر از جمله کاغذ اندود شده نیز در بازار شناخته می شود دارای سطحی پوشیده از مواد شیمیایی است. گچ و همچنین کلسیم کربنات از جمله مواد پلیمری است که در این نوع کاغذ وجود دارند. کیفیت این مدل کاغذ در مقایسه با سایر کاغذهای معمولی بالاتر بوده و از لطافت بیشتری برخوردار است.

همچنین بخوانید :  چاپ سربرگ مدیریتی چه ویژگی هایی دارد؟

لازم به ذکر است جذب جوهر در کاغذ پوشش دار به راحتی انجام می شود. کاغذ بدون پوشش نیز به شکل مستقیم با خمیر کاغذ تولید می گردند و اغلب جهت چاپ از آن استفاده می شود به این دلیل که حین چاپ، جوهر به طرف دیگر آن منتقل نمی شود.

انواع کاغذ تحریر از لحاظ وزن و سایز

انواع کاغذ تحریر از نظر وزن و سایز در دسترس افراد قرار دارد که بسته به نیاز خود هر کدام از آن ها را می توانند استفاده نمایند. اگر بخواهیم انواع کاغذ تحریر را نظر سایز معرفی کنیم باید بگوییم که به دو دسته کلی یعنی گروه A و B تقسیم بندی می گردند. کاغذ های جای گرفته در گروه A جزو معروف ترین کاغذهایی می باشند که همه ما با آن ها آشنایی داریم.

کاغذ A1 سایز بزرگ تری نسبت به دیگر نمونه ها داشته و کاغذ A10 نیز نسبت به دیگر سایزها، کوچک تر می باشد. در مراکزی که فروش عمده کاغذ تحریر را برعهده دارند شما می توانید انواع سایز کاغذ A را سفارش دهید. از نظر گرماژ نیز کاغذ تحریر با گرماژ 50، 55 الی 120 موجود است که هر چه این مقدار بیشتر باشد، وزن کاغذ نیز به همان اندازه افزایش می یابد.

گرماژ 70 جزو محبوب ترین گرماژ هایی است که ناشران از آن استفاده می کنند چرا که چاپ کتاب در این گرماژ باعث می شود در عین این که کتاب از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد، وزن زیادی نداشته باشد و حمل آن راحت تر باشد.

ویژگی های مهم کاغذهای تحریر

اگر بخواهیم به طور خلاصه مهم ترین و برجسته ترین خصوصیات کاغذ تحریر را به شما معرفی کنیم باید بگوییم که این مدل کاغذ سطح صافی دارد و اغلب براق بودن آن مورد توجه قرار می گیرد. صنایع مختلفی در حال فعالیت هستند که به صورت چشمگیر از این مدل کاغذ برای تولید محصولات خود از آن استفاده می کنند. سفید رنگ بودن کاغذ تحریر موجب خوانایی هر چه بیشتر متون نوشته شده بر روی آن می شود، این موضوع همچنین باعث می شود عمل چاپ با این کاغذ کیفیت بیشتری داشته باشد. مقاومت بالای کاغذ تحریر نیز موجب شده تا جهت چاپ نمودن انواع سند و مدرک از آن استفاده شود.

همچنین بخوانید :  قیمت چاپ ست اداری در پکیج های متنوع

گفتنی است سازمان ها و شرکت های خصوصی و دولتی از این مدل کاغذ در تعداد بالا استفاده می کنند. در صورتی که شما قصد خرید انواع کاغذ تحریر را داشته باشید توصیه می کنیم از طریق وب سایت سیناکو اقدام فرمایید. سیناکو از جمله فروشگاه های اینترنتی معتبر و شناخته شده ای می باشد که اقدام به فروش عمده کاغذ تحریر به صورت اورجینال و با قیمت بسیار منصفانه نموده است.

مقاله

انواع کاغذ تحریر از لحاظ وزنانواع مدل کاغذ تحریرفروش عمده کاغذ تحریر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 14 =

    Open chat
    سلام
    چطوری میتونم کمکتون کنم؟
    تماس و مشاوره